Patientudtalelser

Modtagelsen var venlig og smilende og instruktionen i undersøgelsen var venlig, grundig og omsorgsfuld.

Ved selve undersøgelsen følte jeg mig tryg under hele seancen og blev godt informeret om hvad jeg så på skærmen. Den efterfølgende samtale var grundig og jeg følte mig tryg da jeg forlod stedet.

Så alt i alt en god oplevelse 😊

Tage

Vil bare sige at man føler sig velkommen og hørt hos jer. Jeg var hos jer i går og fra jeg trådte ind af døren følte jeg en ro og god tone…Hold nu op en forskel fra de store sygehuse, hvor alle farer forvirret rundt. Det betyder meget for os patienter at blive mødt på denne måde…..derfor kæmpe buket roser til jer.

 

Solvejg

“Ris og Ros”.

Vi var jo inde hos jer i aftes til Gastroskopi-undersøgelsen, og bortset fra, at Irma hele dagen havde været smaddernervøs og også var det om aftenen, var hele forløbet en lang og god oplevelse, synes vi begge. Varm velkomst, meget lidt ventetid, kompetent og venlig cheflæge, så ris har vi ikke i sinde at anvende, men kun ros.

Flemming Christensen

Jeg vil gerne rose jer for den undersøgelse (gastroskopi), jeg fik foretaget i tirsdags. Det gik meget lettere, end jeg havde forventet, og personalet var meget servicemindede og omsorgsfulde. Da vi kørte hjemad, tjekkede jeg, om I havde en Facebook-side, hvor jeg kunne udtrykke min tilfredshed, men det har I vist ikke.
Maj-Britt Møller

Jeg blev, den 18. januar 2015, behandlet på Endoskopiklinikken, og jeg følte mig behageligt og godt behandlet i modsætning til en tidligere gastroskopi på en anden klinik.
Hanne

Det var en rigtig god oplevelse at besøge Endoskopiklinikken i går. Alle personer var venlige, imødekommende og effektive omkring mig og min undersøgelse. En speciel tak til den søde sygeplejerske, der på en dejlig måde fulgte mig gennem undersøgelsen.
Lilli Ryder

Jeg skulle have foretaget en gastroskopiundersøgelse, og allerede da min læge foreslog det, var jeg ved at gå i baglås. Jeg tjekkede derfor, hvilke muligheder der var for at blive undersøgt på en alternativ måde, og så faldt jeg straks over Endoskopiklinikken i Århus.

Jeg fik min sundhedsforsikring til at betale for undersøgelsen, og kontaktede så selv Endoskopiklinikken. Allerede da jeg ringede for at bestille tid, kunne jeg fornemme, at dette sted var specielt. Der var en god forståelse for, at jeg var nervøs, og jeg blev beroliget med det samme. Jeg ringede om fredagen og fik allerede tid om mandagen, Det vil sige, at jeg kun skulle vente meget få dage.

Jeg kan kun sige stor tak til Lone og Marek, som fra jeg trådte ind på klinikken om mandagen, tog rigtig godt imod mig og ydede en meget professionel behandling. Inden jeg fik set mig om, var undersøgelsen overstået, og Marek havde god tid til at tale med mig bagefter, og heldigvis var der ikke noget galt med mig.

Jeg kan kun sige til alle, der er nervøse for en gastroskopiundersøgelse, at det er hele køreturen værd at tage til Århus, uanset hvor man bor, og der er ingen grund til at være nervøs, for der er virkelig minimalt ubehag ved den metode, de bruger her.

Helle Larsen, 39 år

Blot dette for at sige tak for en venlig og tålmodig tone ved mit besøg på klinikken i dag.
Patient, 72 år

Jeg føler, at jeg var i gode hænder – Tak for Jeres måde at være på.
Knud Møller

Jeg vil gerne rose personalet for stor omsorg og godt humør.

Jeg oplevede, at der var styr på det, fra jeg trådte ind af døren og følte mig tryg gennem hele forløbet, og til min store glæde kom jeg til til tiden.
Personalet var professionelle og afslappede og fik en lidt akavet situation til at virke helt naturligt.
Den faglige kvalitet oplevede jeg som helt i top. Jeg havde på forhånd fået at vide, at lægen, jeg skulle ind til, var den bedste på sit felt, og det må jeg sige, at han levede op til.

Tak for en god oplevelse og for muligheden for at få afklaring så hurtigt.

Jesper Plougmann

Tak for undersøgelser i trygge omgivelser.

Jeg har oplevet gastroskopier, hvor jeg troede, at min sidste time var kommet, men jeres undersøgelse via næsen var jo for ingenting at regne. Skal man absolut igennem en gastroskopi, kan jeg varmt anbefale Endoskopiklinikken i Århus.

Birgit Lystager Freiber

Jeg havde en meget positiv oplevelse ved min gastroskopiundersøgelse ved Endoskopiklinikken. Jeg kom til undersøgelsen allerede dagen efter min henvendelse, hvor der var en tid ledig. Ved min telefoniske henvendelse til klinikken fik jeg god rådgivning og vejledning. Det var en stor lettelse så hurtigt at kunne blive undersøgt og allerede en uge efter få prøvesvarene.

Jeg havde tidligere fået lavet en gastroskopi ved et offentligt sygehus, hvilket var en temmelig ubehagelig oplevelse. Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne modtage let bedøvelse, og at jeg skulle i fuld narkose, for at der kunne tages biopsi.

I stedet for at skulle i fuld narkose på et offentligt sygehus, kunne jeg, ved Endoskopiklinikken, få en let bedøvelse og straks efter undersøgelsen være frisk igen. Selve undersøgelsen foregik med et tyndt kikkertrør gennem næsen og var meget behageligere end den undersøgelse gennem halsen, jeg tidligere havde fået foretaget.

Samtalen med den speciallæge, der foretog undersøgelsen, var meget fyldestgørende og grundig, og der blev sat den nødvendige tid af til den. Det var tydeligt en læge med stor faglig indsigt og viden, der kommer hans patienter til god gavn.

Ved Endoskopiklinikken fik jeg kompetent rådgivning og en behandling, hvor patienten er i centrum. Der blev brugt en meget skånsom metode, som jeg oplevede som meget mere behagelig end den undersøgelse, jeg havde fået foretaget på et offentligt sygehus.

Gitte Nielsen, 41 år

Der er intet at klage over. Patient og pårørende blev fuldt ud informeret både før og efter undersøgelsen. Der var service og omsorgsfuldhed hele tiden, og den faglige kvalitet var i top. Alt i alt en positiv oplevelse, som vi varmt kan anbefale andre, der har behov for jeres hjælp. Skulle vi lige påtale en enkelt ting, ville det have været rart med en bænk udenfor, da vejret var fint, da vi var der, men vi kan godt se, at det bliver svært at anbringe en.
Leif og Jette Jakobsen

Tak til Lone og Torben Dørflinger for god behandling ved min undersøgelse i dag kl. 09.30.

Som tidligere sindslidende har jeg oplevet meget i hospitalsverdenen, noget godt og noget ikke så rart. Det gør mig lidt urolig hver gang, jeg skal undersøges. Tak for den venlige og trygge atmosfære.

Bodil Allerslev, 75 år

Anmeldelse af gastroskopi

Jeg vil gerne give jer følgende ros:

Jeg skulle have lavet nasal gastroskopi hos jer og var meget nervøs.
Jeg talte først med lægen og kom så ind til jeres søde sygeplejerske.
Jeg husker kun svagt, hvad der skete efter beroligende og smertestillende, og overhovedet ikke hvad lægen sagde, så jeg måtte ringe derop for at høre svaret. Men det var en smertefri oplevelse, og jeg vil absolut anbefale klinikken til andre. Ved nasal gastroskopi mærkede jeg intet til fornemmelse af at skulle kaste op.

Jette Pedersen

Jette Petersen

En solstrålehistorie

Min mand – Svend Erik Jørgensen – var den 6. juli til koloskopi hos Marek Stawowy. Det var en meget positiv oplevelse, og vi fik en rigtig god og letforståelig orientering. Det allerbedste er, at min mand har det rigtig godt nu. Ændringen kom i løbet af 3-4 dage. Vi var tvivlende, da beskeden lød på “helbredelse” i løbet af så kort tid, men det var jo rigtigt.

Med venlig hilsen fra os begge
Margrethe Høgh Jørgensen

Margrethe Høgh Jørgersen

Hej

Tak for en rigtig god og ikke behagelig, men absolut heller ikke smertefuld behandling.

Og en fantastisk dejlig oplevelse, at man får prøveresultatet oplyst kort tid efter undersøgelsen. Det er altså rart ikke at skulle vente på i flere dage.

Mvh.
Ove P. Worm

Niels Christian Jensen

Hej Endoskopiklinikken

Tusind tak for en rigtig positiv oplevelse.
Jeres overskud og tid til patienten kan det offentlige sygehusvæsen kun drømme om.

Med venlig hilsen

Dennis

Dennis

Jeg har i dag gennemgået en kikkertundersøgelse / koloskopi på klinikken.

Dette ikke uden en del nervøsitet forud for undersøgelsen.

Først og fremmest usikkerheden omkring det forestående resultatet.

Heldigvis blev ubehaget med selve udrensningen afløst af en god og meget positiv oplevelse på klinikken.

Søren Lyhne (læge) tog imod, og vi gennemgik årsagen til min henvendelse og fik samtidig en god og positv snak, omkring hvad jeg kunne gøre for at imødegå visse problemer.

Lone Fly, der er sygeplejerske, gav mig ro på. Med en meget venlig og behagelig snak om det videre forløb af undersøgelsen, var jeg tryg. Selvom undersøgelsen ikke er særlig behagelig, sørgede Lone Fly for, at den forløb rolig med stor omsorg for ens velbefindende.

Jeg vil gerne sige tak for en rigtig god behandling og vil meget gerne anbefale klinikken og dens medarbejdere. Mine kommentarer og anbefaling må gerne anvendes af Endoskopiklinikken.

 

Christian Spandet

Jeg vil gerne sige tak for rigtig god behandling i går. Fik samtidig fin information og klar tale. Meget fint.
Mand, 69år

Mange tak for en utrolig god og smertefri behandling og en utrolig god atmosfære.
Freddie Magnussen

Tak for en fantastisk behandling og undskyld, hvis jeg kom til at bande under undersøgelsen 🙂

Endnu engang tak for en super behandling.

Mvh
Niels Christian Jensen

Niels Christian Jensen

Jeg har besøgt jeres klinik. Det var en positiv oplevelse , bliver modtaget af et venligt  personale, en behagelig læge, ingen ventetid, samt rolige forhold, så et stort tak til jer. 🙂
Knud Nielsen Randers

Jeg var på jeres klinik igår til koloskopi.
Vi gerne fortælle jer at det var trods, min meget nervøsitet, en rigtig god oplevelse, hvis man eller kan kalde denne undersøgelse det 😉 I var utrolig stille og rolige, og jeres klinik rolig imødekommende. Hyggeligt med jeres træpaneler på væggene.
Dejlige rolig læge, sygeplejerske, selv om I nok travlt.

Tak for god behandling igår.

Charlotte

Jeg var til undersøgelse hos Jer den 21.9. Som du måske kan huske var jeg utrolig bange for denne undersøgelse. Da du sagde at du kunne give mig beroligende medicin så jeg var “ligeglad” med hvad I lavede, da turde jeg nok ikke helt tro på at det var muligt. Og jeg må bare sige, at du i den grad havde ret. Kæmpe stor ros, til dig. Tænk engang, at den undersøgelse jeg lå søvnløs for, den ville jeg idag turde få igen (hvis det er inde hos Jer selvfølgelig).

Tak for den gode oplevelse

Sadie

Hej med jer. I vil gerne høre , om hvad jeg synes om besøget i Aarhus den 25 feb. Jeg vil gerne sige, at det var en meget god oplevelse, lige fra at man kom ind af døren. Sygeplejerske var så sød, og lægen Torben var så god, fortalte hvad der skulle ske, på en så fin måde. Så mange stjerner til dem.
Tove

Jeg vil gerne sige tak til lægen, sygeplejersken og sekretæren for jeres venlige og professionelle omsorg i forbindelse med min undersøgelse i tirsdags. Det betyder meget, at man føler sig i trygge hænder, når man frygter, hvad man mon fejler.

P.S. Det var også en ualmindelig dejlig bolle, I bød mig på, inden jeg forlod klinikken

Lone

Vil gerne rette en stor tak til Søren Lyhne og sygeplejersken, som gjorde et stort stykke arbejde for mig i går til min undersøgelse. Jeg er dem dybt taknemlig for deres tålmodighed.

 

Charlotte

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du kan ringe på tlf. 86 13 08 46 eller skrive en mail på kontakt@endoskopiklinikken.dk