Før og efter maveballon

Kim – 30 kg 11 mdr.

Kim valgte at tabe sig med en maveballon fra Spatz frem for en maveoperation. Det lykkedes ham at tabe hele 32 kilo på 11 måneder. Han deler sin historie i videoen og bl.a. hvad årsagen var til, at han valgte at reducere sin vægt.

Hvad virker bedst for et langsigtet vægttab? Gastrisk sleeve eller en gastrisk maveballon? Mange mennesker med overvægt stiller det spørgsmål på Facebook. Svaret er, at begge indgreb uden operation, kan hjælpe patienter med at tabe 20 til 50 kg eller mere. Studier viser at sleeve metoden kan hjælpe patienter med at reducerer overvægten med 60% og 30% med en maveballon. Vi oplever dog, at patienter har tabt op til 53 kilo med en maveballon på kun 1 år.

Begge forløb kan medfører et langvarigt vægttab hvis patienten fortsætter diæt og motionsplan.

Kim valgte at tabe sig med en maveballon fra Spatz frem for en maveoperation. Det lykkedes ham at tabe hele 32 kilo på 11 måneder. Han fortæller sin historie i videoen og bl.a. hvad årsagen var til, at han valgte at reducere sin vægt.

Efter investeringen i sit helbred med en Spatz ballon, som hjalp ham med hans livsstilsændring, er han nu klar til at tage sammen med sine venner på badeferie i Italien.

Hør om hvordan Kim havde problemer med at bruge mindre biler og hvordan hans far plagede ham om at gøre noget ved overvægten, før det blev for sent.

Susanne – 34 kg 12 mdr.

”Jeg er glad for mig selv igen” er det samme svar vi får fra mange af vores patienter efter de har opnået deres vægtmål. Susanne er en af de patienter, der tabte 33 kg på et år med en Spatz maveballon.

Som hun siger ”Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv”.

Alle aspekter i hendes liv er blevet forbedret og hun fortæller, at hun i dag er mere glad, smilende og har mere selvtillid. Susanne har lavet en video sammen med os, hvor hun deler sin historie og kommer med gode tips til andre der overvejer en maveballon.

Fos Susanne var maveballonen nøjagtigt det der manglede til at få livsglæden retur.

Birgit – 25 kg 6 mdr.

Birgit har haft sin maveballon siden 25 december og vægttabet er allerede oppe på 25 Kg. Hun valgte en Spatz justerbar ballon, der kan ligge i maven i 12 måneder.

Hun har fået justeret sin ballon efter de 25 kilo, da hun er tilfreds med vægten nu.

Khadijas – 10 kg første måned

Hvor meget kan man tabe sig på den første måned af et forløb med en maveballon?

Khadijas tabte 10 kg første måned og fortsatte til 15 kg måneden efter. Efter anden graviditet har Khadija kæmpet med overvægten, hvor hun ved forløbets begyndelse vejede 90 kilo. Hendes mål er at komme ned på 65 kilo. De 15 kilo er opnået i en kombination af en Lexbal maveballon, diæt- og motionsplan og masser af vilje.

Hun arbejder fortsat videre på vægttabet og vil fortsætte med en mere aktiv livsstil, når ballonen fjernes.

Vægttab 53 kg 10 mdr.

Tekst kommer snart!

Ole – 32 kg 12 mdr.

I videoen fortæller 51 årige Ole bl.a. om hvor svært det var bare at binde sine snørebånd og det vanskelige ved at forsøge at nyde sin hobby med bjergbestigning sammen med vennerne.

Ole fik anlagt maveballon i juni 2017 og fik den efterfølgende justeret, da den gav ham kvalme og opkast. Derfor var det en stor fordel, at han havde valgt den justerbare Spatz maveballon.

Lisette – 41 kg 12 mdr.

Hvor meget kan det lade sig gøre, at tabe sig med den ballon i maven? For Lisette var svaret hele 41 kg med en Spatz ballon i 1 år.

Det virker måske let for Lisette bare at få en ballon i mavesækken og tabe et så stort antal kilo. Men intet vægttab kommer uden hårdt arbejde, disciplin og ønsket om virkelig at ændrer sin livsstil og vaner.

Da Lisette kom første gang på klinikken var vægten 112 kg og nu er den på 71!

Lisette siger selv:

“Jeg føler mig som en helt ny person og der er ikke længere smerter fra mine knæ. Før jeg kom ned i vægt fik jeg smerter i mine knæ efter en lang gåtur, det er helt væk nu.
Men jeg holder også mit hoved højere end før, der er mere optimisme og meget mere energi”

Lise – 37 kg 6 mdr.

Lise startede på 106 kilo og efter 6 måneder var vægtet nede på 69 kg.

Hør hendes historien i videoen.

Trine – 58 kg 12 mdr.

Trine har slået vægttabs rekorden på vores klinik, med et stort tab af 58 kg på 12 måneder. Dette formidabel vægttab opnået hun med en Spatz maveballon.

Bliv kontaktet

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder?

Udfyld dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Læge

Haytham Al-tayar

Haytham Al-tayar

Speciallæge i kirurgi og mavetarm kirurgi

Priser

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du kan ringe på tlf. 86 13 08 46 eller skrive en mail på [email protected]