Få koloskopi udført af erfaren speciallæge i Århus

Koloskopi er en både sikker, skånsom og effektiv metode til at finde årsagen til en lang række forskellige mavesymptomer. Disse kan være, hvis du har ændrede afføringsmønstre i mere end en måned, blødning fra tarmen og mistanke om polypper i tyktarmen. Koloskopi anvendes ydermere ved en screening for tarmkræft, samt hvis du tidligere har haft kræft eller polypper i tarmsystemet.

Hos os har du mulighed for at få foretaget en koloskopi centralt i Århus uden nævneværdig ventetid. Vi har nogle af regionens mest erfarne speciallæger inden for gastroenterologi. De har alle en omfattende ekspertise inden for udredning og behandling af sygdomme i blandt andet tarmsystemet. Derfor kan vi foruden koloskopi også tilbyde kikkertundersøgelser som eksempelvis gastroskopi og sigmoideoskopi.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan en koloskopi foregår under og efter undersøgelsen
  • Dine fordele ved at få udført en koloskopi her på klinikken

Ønsker du mere information om dine muligheder for at få foretaget en koloskopi her på klinikken, er du velkommen til at kontakte os. Ring blot til os på tlf. 86 13 08 46 eller send en mail til: adm@endoskopiklinikken.dk.

Læs mere her

Nemt, hurtigt og skånsomt

Koloskopi nemt, hurtigt og skånsomt

Ved en koloskopi har speciallægen mulighed for at studere indersiden af både tyktarmen og tyndtarmen. Det gør det muligt at identificere tegn på sygdomsforandringer i tarmen. Samtidig kan lægen allerede i forbindelse med undersøgelsen udtage nødvendige prøver og fjerne polypper. Dermed kan vi minimere dine gener i forbindelse med udredningen såvel som behandlingen af dine symptomer.

En koloskopi foregår ved, at speciallægen fører en bøjelig slange ind gennem endetarmen til det punkt, hvor tyktarm og tyndtarm mødes. Undervejs pustes der luft ind i tarmen for at lette fremføringen. Det kan føles lidt ubehageligt, hvorfor du får et smertestillende og beroligende middel under undersøgelsen. Selve koloskopien varer maksimalt en time, og bagefter skal du hvile her en time, før du tager hjem.

Kort ventetid

Kort ventetid på koloskopi i Århus

Der er en række fordele ved at få udført en koloskopi på vores klinik i Århus. Først og fremmest er der altid en kort ventetid i forhold til, hvor lang tid du kan risikere at vente på en koloskopi på sygehuset. Dermed er det muligt at igangsætte en eventuel behandling hurtigere. Det øger din chance for at blive helbredt. Samtidig får du udført din koloskopi af erfarne speciallæger i trygge rammer.

Vi modtager patienter, som har en privat sundhedsforsikring, samt patienter via det Udvidede Frie Sygehusvalg. Hvis du skal vente mere end én måned på en koloskopi i det offentlige, kan du i stedet vælge at henvende dig til os. Dertil modtager vi patienter efter direkte henvendelse, eller som har en henvisning fra egen læge.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om koloskopi hos os?

Her på hjemmesiden kan du også finde mere information om ventetider, henvisning samt forholdsregler før, under og efter en koloskopi. Du får desuden svar på undersøgelsen med det samme. Har du fået foretaget vævsprøver, kan der dog gå op til to uger, før prøveresultaterne er klar.

Skal du have foretaget en koloskopi, så kontakt os for nærmere information. Vi svarer gerne på dine spørgsmål via telefon på 86 13 08 46 eller mail: adm@endoskopiklinikken.dk.

Læs mere her