Hvad koster en gastroskopi?

Pris

Hvad koster en gastroskopi – se prisen her
På Endoskopiklinikken udfører vi blandt andet gastroskopiundersøgelser, som er en kikkertundersøgelse af maven. Hvis du har problemer med maven, og der er mistanke om mavesår, kræft, refluks eller mavekatar, anvendes en gastroskopi til at undersøge mavesækkens indre.

Har du behov for at få foretaget en gastroskopi, kan du se priser og få flere informationer her.

På Endoskopiklinikken udføres gastroskopi med den nyeste teknik med en fem mm tynd slange til mindst mulig gene for dig. Vi har ingen ventetid, hvilket betyder, at din gastroskopi kan foregå hurtigt og effektivt og på tidspunkter, der passer dig bedst.

Få mere information om gastroskopi her.
Se pris på gastroskopi her.

Gastroskopi uden ubehag

Mange er bekymrede for at få lavet en gastroskopi, da en slange gennem munden, ned i spiserøret og videre ned i maven bestemt ikke lyder særlig rart. En gastroskopi udført på denne måde kan rigtigt nok give opkastreflekser.

Derfor udfører vi gastroskopi med en fem mm tynd slange, der føres via næsen, som lokalbedøves, ned i svælget og videre ned i spiserøret, mavesækken og tolvfingertarmen. Kikkertens tykkelse, og det at kikkerten ikke ligger på tungen, gør, at denne gastroskopi er forbundet med minimalt ubehag.

Denne gastroskopi foregår i siddende stilling. Det vil sige, at du hele tiden har kontrol over situationen, og du kan desuden følge med på skærmen og tale med os undervejs. Du kan frit trække vejret og undgår derfor de ubehagelige kvælningsfornemmelser, som mange oplever i forbindelse med en gastroskopi.

Hvad koster en gastroskopi på Endoskopiklinikken? Se priser på gastroskopi her.

Fornuftige priser på høj kvalitet
Alle vores læger har stor erfaring med at udføre gastroskopiundersøgelser, og du vil med det samme få svar på, hvad lægen har set under undersøgelsen.

Undgå de lange ventelister og få udført din gastroskopi til en fornuftig pris. Har du spørgsmål vedrørende gastroskopi, er du meget velkommen til at kigge forbi klinikken eller kontakte os.